Značka elitních buzol Str8

Str8

Str8 je elitní buzola orientačních běžců. Inovativní švédsko-finsko-novozélandská buzola je optimální kombinací rychlosti a stability. 

Zakladatelé Str8 jsou součástí tří generací aktivních orientačních běžců. Je to rodina, která se angažuje na všech úrovních orientačního běhu včetně mnoha světových šampionátů, od soutěží až po tvorbu map a koučink.

RECTA – švýcarská preciznost a finská odolnost

Recta logoŠvýcarská značka RECTA je předním světovým výrobcem buzol a kompasů. Může se pyšnit s více než stoletou tradicí a v oblasti buzol představuje RECTA vůdčího novátora, který má připravené řešení pro každou situaci, se kterou se cestovatel může setkat.

V současné době převzal výrobu finský výrobce Suunto Oy. 

Distributorem buzol, kompasů, křivkověrů a souvisejících produktů značky RECTA / Suunto je v České republice firma H.S.H Sport. 

Suunto je značka respektovaná sportovci

Suunto

Suunto je přední značka sportovních hodinek, sporttesterů a kompasů, jedna ze tří dominantních značek chytrých sportovních hodinek (Garmin, Suunto a Polar). Určuje světové trendy v oblasti výškoměrných, vícefunkčních a potápěčských hodinek. Precizní výroba ve Finsku je zárukou vysoké kvality. Nabídka čítá desítky modelů pro sport, pohyb v přírodě, potápění, plavbu na moři a armádu. 

► H.S.H Sport je autorizovaný prodejce Suunto v kategoriích Sports, Premium a Compasses.
► H.S.H Sport je servisním centrem Suunto pro Česko, Německo, Polsko, Francii a další země.

MoscompassMoscompass - Extrémně stabilní a rychlý

Společnost Mosompass byla založena v roce 1992 a specializuje se na výrobu kompasů pro sport a turistiku. Tyto kompasy jsou konstruovány speciálně pro práci v extrémních podmínkách, kdy je při rychlé chůzi nebo běhu potřebné přesné určení azimutu. Kompasy mají jedinečnou vlastnost – rychlé nastavení střelky a vysokou stabilitu při pohybu. Jehly jsou vyrobeny z vysoce magnetického materiálu a ustalují se již od 0,5-1 sec. (některé typy do 1,5 či 2 sec).  

►H.S.H Sport je oficiálním distributorem produktů Moscompass v České republice. V současné době z důvodu války na Ukrajině nové buzoly v Rusku neobjednáváme, pouze doprodáváme skladové zásoby. Nově jsme zařadili elitní značku kompasů a buzol Str8.  Doporučujeme především buzoly Suunto.